Peus de porc amb llagosta i carxofes
Última modificación:

Ingredients
1 llagosta de 350-400 grams, 2 peus de porc, fondo fosc (caldo de Carn), 5 peces de carxofa del Maresme, porro i ceba, pastanaga,vi blanc, all, sal i pebra negra.
Preparació
- Bullir els peus de porc amb aigua i afegir un raig de vi blanc, el porro, la ceba, la pastanaga i l’all
- Un cop cuits els desossem i els emboliquem en forma de cilindre, netegem les carxofes, les tallem en quarts i les escaldem a l’aigua
- Trosssegem la llagosta i la saltegem, desglaçant amb una mica de vi ranci
- Afegim una mica d’aigua d’escaldar les carxofes i una mica de fondo fosc per coure uns minuts la llagosta amb les carxofes.
- En una paella a banda amb una mica d’oli hi marquem els cilindres dels peus de porc (tenint cura de que no es desfaci)
- Ajuntem la llagosta , els peus de porc i les carxofes per acabar-ho de coure tot junt amb el fons,
- Emplatar la llagosta , els peus de porc i les carxofes.