Canelons de bacallà amb beixamel de rossinyols
Última modificación:

Ingredients
Per a fer el farcit
Llom de bacallà dessalat, 1/2 litre de llet, 150gr. de farina, 2 grills d’all, pebre i sal
Per a la beixamel
1 litre de llet, 160gr de mantega, 180gr de farina, 150gr de rossinyols de pi
Preparació
- Trossejar el bacallà i saltejar-lo amb els grills d’alls
- A continuació hi afegirem la farina, deixarem que es cogui uns minuts i li anirem abocant de mica en mica la llet (que haurem escalfat prèviament), fins que quedi una crema espessa.
- Corregirem de sal i de pebre.
- Refredar a la nevera.
- Bullir la pasta de canalons i refredar-les amb aigua i gel.
- Per muntar ells canalons estirarem unes estovalles a sobre d’una taula.
- Seguidament anirem col·locant la pasta de canalons (una mica humits de l’aigua per a que no s’enganxin).
- Amb ajuda d’una màniga pastissera dosificarem la farsa de bacallà (que ja estarà freda) per sobre de la pasta dels canalons.
- En una safata, posarem una base beixamel de rossinyol de pi i a sobre els canalons que ja haurem embolicat.
- Un cop tinguem tots els canalons a la safata ho acabarem de cobrir amb la beixamel.
- Ho gratinarem al forn amb formatge i una mica de mantega.