Torró de cafè amb Cointreau

Última modificación:
torro cointreau -

Ingredients 

650ml de nata líquida, 40gr. de cafè soluble, 1.100gr de cobertura negra (manteca de cacao 60% mínim), 150ml de Cointreau i 150gr de mantega

Preparació

  • Fer bullir la nata líquida.
  • Desfer la cobertura amb la nata.
  • Deixar atemperar (que quedi tebi).
  • Barrejar el cafè i el Cointreau amb la trufa.
  • Forrar els motllos dels torrons amb cobertura negra (la cobertura ha d’estar a 30ºC o del contrari s’enganxarà al motllo).
  • Deixar que la cobertura cualli i amb una espàtula, retirar el sobrant ( no esperar que estigui molt dura la coberta perquè al rascar es pot trencar la xocolata de dins)
  • Omplir els motllos amb la trufa
  • Retirar amb una espàtula la trua restant, de manera que el farcit no surti del motllo de cobertura.Amb cobertura atemperada (30ºC) sellar els motllos i reservar.
  • Desenmotllar. Retallar els trossos de cobertura que sobresurtin, decorar i conservar en un lloc fresc sense humitat.