Garrinet amb milfulles de tòfona
Última modificación:

Ingredients (per a 1 persona)
450grs. de garrinet (godall), llard, sal, pebre, 4 unitats de patata, tòfona negra, 10gr. de mantega i 500cl de nata líquida. .
Preparació
Per als milfulles de tòfona :
- Pelar la patata , tallar-la ben fina i anar-la col·locant en un motllo rectangular.
- Intercalar la tòfona amb la patata.
- Un cop el motllo estigui ben ple de patata i tòfona hi afegirem la crema de llet.
- Coure al forn molt lentament fins que la patata estigui cuita.
- Refredar i desemmotllar.
Per al garrinet :
- Salpebrar i pintar amb llard el garrinet
- Coure al forn a temperatura suau, durant unes dues hores. Durant la cocció anar regant el garrinet amb el seu suc.
- Un cop cuit pujarem el forn a temperatura alta per a que la pell quedi cruixent.
- Tallar una ració de milfulles de tòfona i marca-la en una paella amb la mantega
- Emplatar el garrinet posant al costat el milfulles de tòfona