Garrinet amb milfulles de tòfona

Última modificación:
recepta garrinet -

Ingredients (per a 1 persona)

450grs. de garrinet (godall), llard, sal, pebre,  4 unitats de patata, tòfona negra, 10gr. de mantega i 500cl de nata líquida. . 

Preparació

Per als milfulles de tòfona :

  • Pelar la patata , tallar-la ben fina i anar-la col·locant en un motllo rectangular.
  • Intercalar la tòfona amb la patata.
  • Un cop el motllo estigui ben ple de patata i tòfona hi afegirem la crema de llet.
  • Coure al forn molt lentament fins que la patata estigui cuita.
  • Refredar i desemmotllar.

Per al garrinet :

  • Salpebrar i pintar amb llard el garrinet
  • Coure al forn a temperatura suau, durant unes dues hores. Durant la cocció anar regant el garrinet amb el seu suc.
  • Un cop cuit pujarem el forn a temperatura alta per a que la pell quedi cruixent.
  • Tallar una ració de milfulles de tòfona i marca-la en una paella amb la mantega
  • Emplatar el garrinet posant al costat el milfulles de tòfona