Calamars farcits de rossinyols

Última modificación:
calamars -

Ingredients (per a 4 persones)

8 calamars, quatre grapats de rossinyols, 1Kg de carn de porc i vedella picada (50%), 3 cebes, 1 pebrot vermell, 2l. de fumet de peix, 1/2Kg de pèsols, 200ml de salsa de tomàquet, sal , pebre i cognac. 

Preparació

  • Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot
  • Netejar els calamars i els rossinyols (trossejat)
  • Barrejar la carn amb els rossinyols i una part del sofregit.
  • Salpebrar
  • Farcir els calamars amb la carn i tancar-los amb l’ajuda d’un escuradents
  • Fregir els calamars farcits amb farina. Reservar
  • En aquest oli afegir la resta del sofregit i la salsa de tomàquet
  • Desglaçar amb el cognac
  • Mullar amb el fumet i coure els calamars amb els pèsols tot junt.
  • Servir amb un bon ví