Calamars farcits de rossinyols
Última modificación:

Ingredients (per a 4 persones)
8 calamars, quatre grapats de rossinyols, 1Kg de carn de porc i vedella picada (50%), 3 cebes, 1 pebrot vermell, 2l. de fumet de peix, 1/2Kg de pèsols, 200ml de salsa de tomàquet, sal , pebre i cognac.
Preparació
- Fer un sofregit amb la ceba i el pebrot
- Netejar els calamars i els rossinyols (trossejat)
- Barrejar la carn amb els rossinyols i una part del sofregit.
- Salpebrar
- Farcir els calamars amb la carn i tancar-los amb l’ajuda d’un escuradents
- Fregir els calamars farcits amb farina. Reservar
- En aquest oli afegir la resta del sofregit i la salsa de tomàquet
- Desglaçar amb el cognac
- Mullar amb el fumet i coure els calamars amb els pèsols tot junt.
- Servir amb un bon ví