Birthdays, baptisms and communions

Menus

Food for celebrations

At Restaurant Can Jaume we have a large modular dining room for more than 200 people , and three terraces perfectly equipped for any kind of celebration.

In a unique and open space, right on the beach, where our clients have ample space to accommodate a large group of people.

We also take care of all the accessories you may need such as decoration, entertainers, pastries, live music, disc jokey, inflatables , etc.

And with high-quality traditional and innovative Mediterranean cuisine with local ingredients and which is widely recognized throughout the Maresme .

You tell us what your idea is and what your budget is and we will offer you a tailor-made service completely adapted to your needs .

1043 scaled -

Celebrations Menu No. 1

High quality traditional and innovative Mediterranean cuisine with local ingredients and which is widely recognized throughout the Maresme.

Aperitiu de Can Jaume i coca torrada amb tomàquet.

Sopa Cremosa d’Escamarlans d’Arenys
Cruixents en Amanida amb Mango, Pipes Torrades i Vinagreta de Balsàmic
Múrgoles a la Crema amb Escalopa de Foie
Calamars a la Romana
Suquet de Cloïsses Gallegues amb Carxofes i Pernil d’Aglà

Han d'escollir un plat principal.

Peix:
Mandonguilles de Lluç amb Salsa Verda i Favetes Tendres
Calamarets d’Arenys Saltejats amb Pèsols de Llavaneres a la Brasa

Arrossos:
Paella Marinera Pelada
Arròs amb Verdures del Maresme, Morro de Bacallà i Botifarra Negra

Carn:
Ossobuco de Porc Ibèric Confitat amb Verdures de Temporada
Filet de Vedella a la Brasa amb Oli de Pebre Negre i Flor de Sal

Assortit de Pastisseria de Can Jaume

Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües

Celebrations Menu No. 2

High quality traditional and innovative Mediterranean cuisine with local ingredients and which is widely recognized throughout the Maresme.

Aperitiu de Can Jaume i coca torrada amb tomàquet.

Sopa Cremosa Gambes d’Arenys
Amanida de Pèsols de Llavaneres amb Ou Escumat i Gambetes a l’Allada
Encenalls de Carxofes Cruixents
Xipirons Saltejats amb Alls Tendres Confitats
Musclos a la Brasa

Han d'escollir un plat principal.

Peix:
Suprema de Rap al Suau Romesco amb Llit de Calçots a la Brasa
Farcellets de Salmó Fresc amb Espàrrecs Verds i Salsa de Idiazàbal

Arrossos:
Paella Marinera amb Llagosta
Arròs Negre amb Sípia i Xipirons

Carn:
Hamburguesa d’Ànec amb Foie i Reducció de Pedro Ximénez
Espatlleta de Cabrit a Cuita Baixa Temperatura amb Patates Laminades

Assortit de Pastisseria de Can Jaume

Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües

Celebrations Menu No. 3

High quality traditional and innovative Mediterranean cuisine with local ingredients and which is widely recognized throughout the Maresme.

Aperitiu de Can Jaume i Coca Torrada amb Tomàquet

Peça de Garoina Farcida i Gratinada
Niu de Mongetes Tendres amb Vieira, Cruixent de Pernil i Vinagreta de Taronja
Croquetes Cremoses de Pernil d’Agla
Seitons d’Arenys Fregits
Suquet de Cloïsses Gallegues amb Salsa Verda i Carxofes

Han d'escollir un plat principal.

Peix:
CiATell de Lluç amb Allada i Vinagre de Xerès Envellit
Kokotxes de Bacallà i Cloïsses Gallegues amb Salsa Verda i Pernil d’Agla

Arrossos:
Paella Marinera Pelada
Fideus Caldosos amb Llamàntol

Carn:
Pollastre de Pagès Rostit amb Escamarlans d’Arenys
Galta de Porc Ibèric Glacejada amb Vi del Priorat

Assortit de Pastisseria de Can Jaume

Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües

Celebrations Menu No. 4

High quality traditional and innovative Mediterranean cuisine with local ingredients and which is widely recognized throughout the Maresme.

Aperitiu de Can Jaume i Coca Torrada amb Tomàquet

Piruleta de Parmesà amb Pipes Torrades
Farcellet d’Amanida de Cranc amb Blat de Moro
Broxeta de Llagostí Cruixent amb Suau Romesco

Han d’escollir un Entrant:

Amanida d’Alvocat amb Gambetes i Vinagreta de Llimona
Favetes Tendres amb Salmó Marinat i Vinagreta de Tòfona Negra
Peça de Cabdells amb Anxoves del Cantàbric

Han d’escollir un Plat Principal

Peix:
Ciatell de Lluç amb Allada i Vinagre de Xerès Envellit
Kokotxes de Bacallà i Cloïsses Gallegues amb Salsa Verda i Pernil d’Agla

Arrossos:
Paella Marinera Pelada
Fideus Caldosos amb Llamàntol

Carn:
Pollastre de Pagès Rostit amb Escamarlans d’Arenys
Galta de Porc Ibèric Glacejada amb Vi del Priorat

Assortit de Pastisseria de Can Jaume

Raimat Clamor Blanc
Faustino Ribera
Aigües